Здравейте колеги, първо - Честита нова година. Сега по проблема - днес като запалих колата вскички лапички светнаха и после загаснаха както си му е редът. Забелязах обаче, че след като подадох газ една лампа светна и не иска да изгасне, става въпрос ето за този индикатор от снимките. Това опасно ли е, може ли да се кара поне известно време с него, тъй като днес и утре май няма да има кой да го погледне, как се оправя .. въобще някаква помощ и съвет? Само да отбележа - снощи затънах в една кал и 5 мин напред-назад, докато изкарам колата. Цялата се охвърга в тиня ... може ли да има някаква връзка? Помагайте моля. Кoлата е Alfa 156 JTD 2.4 - 1999 г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с лампичка на таблото.
Collapse
X
-
Това да ти светне е най - лошо по принцип.....ходи на диагностика да видиш каква грешка е записана....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Точно тази лампа не е приятно да светва, но за причини не мога да се изкажа, от дизел не обичам да се интересувам...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Благодаря за отзива колеги, дано и при мен да е нещо елементарно като лош контакт на буксата. Както вече писах, снощи затънах в дълбока кал и докато я изкарам цялата се натрупа по колата ... може да е замазало нещо, и да не дава добър контакт.
Все пак ми се иска да чуя и мнение (съвет) от някой наистина технически грамотен по тая част.
Comment
-
Първоначално публикувано от Aliken Покажи съобщение...Все пак ми се иска да чуя и мнение (съвет) от някой наистина технически грамотен по тая част.
Това, което колата иска да ти каже с тази лампа е, че се е появил проблем, който ние тук (от форума) няма как да разберем. А проблемите могат да бъдат много.
Точният отговор - само на компютърна диагностика!
Успех
Comment
Comment